В петок, на 5 октомври, во ОУ „Св. Кирил и Методиј“ во Кочани ќе биде промовирано делото

На турнирот во баскет што се одржа во рамките на манифестацијата „Денови на кочанскиот ориз“ настапија 12 екипи, во дводневни натпревари

Во пресрет на настаните од овогодишните „Денови на кочанскиот ориз“, градоначалникот Николчо Илијев

27.9.2018 г., четврток – Центар за култура „Бели мугри“ – Кочани

Македонска Каменица, 24.09.2018 – Заменик министерот за животна средина и просторно планирање,

Со роденденска торта и силни љубовни, пријателски, колегијални прегратки, танц и оро се заокружи 33-то

Ученици, професори, членови на велосипедски клубови и многу љубители на велосипедот како превозно средство се вклучија во велосипедско дефиле низ

Пред зградата на Општина Кочани денеска министерот за здравство Венко Филипче и министерката за труд

Во рамките на подготовките на 27. издание на манифестацијата „Денови на кочанскиот ориз“, кое годинава ќе се

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.