На 20.10.2017 . / петок / со почеток во 19:30 часот во Изложбениот салон на НУ Центар за култура

Јована Астерија Накова, деветтоодделенка од ОУ „Никола Карев“ од Кочани е победничка на 18. Општински

Наш Мал Театар е проект кој се родиЛ како идеја на двајца актери - Нина Максимова и Благојчо Стојанов

В сабота (7. октомври) СДСМ и коалицијата ќе одржат митинг под мотото „Живот за сите“. Ќе зборуваат

Министерот за земјоделство, Љупчо Николовски вчера од Кочани најави зголемување на субвенциите

Во рамки на одбележувањето на Европскиот ден на јазиците, во библиотеката „Искра“ во Кочани

Ракометниот клуб „Младинец“ од Кочани влегува во новата сезона на натпревари, оваа година со две екипи,

Друштвото на ликовни уметници на Македонија заедно со центрите за Култура низ земјава, спроведува 

П Р О Г Р А М А ЗА 26. МАНИФЕСТАЦИЈА „ДЕНОВИ НА КОЧАНСКИОТ ОРИЗ“ – 2017

Страница 1 од 27

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.