Во вторник, на 21 мај 2019 година, со почеток во 11 ч. во салата на Советот на Општина Кочани ќе се одржи

Во организација на Општина Кочани, а во соработка со Фондацијата Славко Јаневски, СОУ Гошо Викентиев

Во краток временски период, возниот парк на ЈКП “Солидарност“ од Виница го обнови капацитетот со две нови

На општинската зграда и на двете средни училишта во Кочани, Љупчо Сантов и Гошо Викентиев се

Комисијата за евалуација го избра концептот за проектот „Реконструкција на ски-лифтови на Пониква“ за

По повод Денот на литературата за деца, под мотото Другарувањето со книгите ни е песна, Библиотеката

Претставници на вклучените страни во реконструкцијата на надворешноста на Центарот за култура „Бели мугри“

В среда, на 27 февруари 2019 година со почеток во 11 ч., во хотелот „Изгрев“ во Штип ќе се одржи втората

В среда, на 20 февруари 2019 година со почеток во 11 ч., во хотелот „Изгрев“ во Штип ќе се одржи Првата

Страница 1 од 37

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.