Под слоганот „Се Грижиме Заедно“ и „Домашна Посета“ во Кочани беше отворен првиот Мобилен сервис за здравствени и социјални услуги,

Министерство за здравство денеска преку соопштение изрази најостра осуда за инцидентот во Општата

Првото новороденче во Кочани во Новата 2018 година е машко, кое се родило неколку часа во

Согласно Програмата за спроведување општи мерки за заштита на населението од заразни болести на

За само 1500 денари решете се од проблемите на вашето лице. Флеки на (кожата), брчки околу очите и

Поради неповолните временски услови најавеното прскање против комарци за 22 август 2017

Општина Чешиново-Облешево ја информира јавноста дека на ден 11.08.2017 (петок) со почеток од

Министерството за здравство информира дека се именувани нови директори во следните јавни здравствени

Согласно Законот за заштита на населението од заразни болести, за спроведување на превентивна систематска дезинсекција на територијата на Општина Кочани, како

Провороденото во 2017 година во Општата болница во Кочани е машко. Прва рожба е во семејството Мемедови, мајката Ѓулѓана е од Делчево. Кочанска снаа е. Бебето, здраво и

Страница 1 од 4

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.