ИНТЕРВЈУ

На свечената седница на Советот на Општина Кочани што се одржа по повод 7 Септември – Денот на
           Градоначалникот Николчо Илијев ексклузивно за Радио Кочани ги образложи проблемите со превозот во општината, кои се интензивираа од почетокот на учебната година. „Овие проблеми кај нас се присутни од поодамна, па затоа беше потребно едно…
Сашко Костов, пратеник во Собранието на РМ, гостуваше во нашево Радио и одговори на повеќе
„Ние тренерите сме светски патници, ќе видиме што носи иднината“, ни рече Јорданчо Давитков, одговарајќи на
Според многумина, еден од најдобрите вокали кај нас, Наташа Мијатовиќ – Мијата, првите денови од новата 2015 година ги помина во Кочани,
„Координираната соработка со државните институции, со
„Ако не постоите на Интернет, Вие не ни постоите“, велат маркетинг експертите на денешницата. Поради овој нов тренд во начинот на достапност при водењето на бизнис, интернет страниците и е-продавниците насекаде во светот, а посебно во Македонија последниве неколку години…