В петок, 27 април 2018 година во 11:30 ч. во селото Мојанци, министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Љупчо Николовски

Денеска, 14 април 2018 година, во 14 ч. во салата за состаноци во Општина Кочани, градоначалникот

Македонска Каменица, 12.04.2018 – Преговорите меѓу раководството на рудникот САСА и синдикатот

Денеска во 10 ч. во салата на Советот на Општина Кочани ќе се одржи завршна средба со учесниците

Денеска, 22 март 2018 г., во рамките на одбележувањето на 50-годишнината од формирањето на КЈП „Водовод“, градоначалникот на Општина Кочани, Николчо Илијев

Со цел да се разменат информации за финансиската состојба, потребите за реализација на проекти и

Развојот на туризмот со искористување на природните вредности на Осоговските Планини

Рудникот за олово и цинк САСА ја отвори својата прва локална канцеларија за комуникација

Градоначалникот на Општина Кочани, Николчо Илијев денеска оствари средба со државниот советник и актуелен директор на Јавната агенција за безбедност во сообраќајот

Денеска во 12 ч. во салата за состаноци во Општина Кочани градоначалникот Николчо Илијев ќе

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.