Советот на Општина Кочани ја одржa 42. седница на која ги усвои двете предлог-решенија за формирање комисии

Вчера, во салата на Спомен-домот АСНОМ, Советот на Општина Кочани ја одржа 40. редовна седница на чиј дневен ред се најдоа седум точки, главно поврзани

Во ЦТД АСНОМ денска Советот на Општина Кочани ја одржува 40. седница со следниот предлог-дневен ред:

Опозициската група на ВМРО-ДПМНЕ ја напушти 39. седница на Советот на Општина Кочани поради, како што

Советот на Општина Кочани денеска ја одржа 39 – та седница. Радио Кочани ја емитуваше во живо на стриминг.

Со дневен ред на кој се најдоа четиринаесет точки, од кои најголем дел се однесуваа на завршните сметки на основните и средните училишта,

Советот на Општина Кочани, вчера ја одржа 35. редовна седница, на чиј дневен ред се најдоа

Советот на Општина Кочани ја одржа 33. редовна седница на која од триесетте точки на дневниот

Советот на Општина Кочани на 13 декември 2019 година (петок), со почеток во 9 часот во

Денеска позицијата и опозицијата во Советот на Општина Кочани се здржија и заеднички побараа од државата нешто

Страница 1 од 7

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.