Погребалното претпријатие КАСИРЕЦ 2018 ја намали комплет цената за вршење на услугите : во населените

Локалните полицајци, особено оние што се задолжени за регулирање на сообраќајот, предпразнично се со

Советот на Општина Кочани утре ќе одлучува по предлогот за измена на Планот за јавни набавки, во кој, меѓу другото влегува и јавната набавка за изградба

Според кочанскиот градоначалник, Николчо Илијев, градот во принцип нема проблем со сообраќајното

Од 28 декември 2017 г. стапи на сила измената во сообраќајниот режим на „Кеј на Револуцијата“ и

Новини во Мултиграф, за помалку од 7 000 денари добивате безжичен паркинг систем

Општина Кочани објави оглас на Електронскиот систем за јавни набавки за доделување

„Казна од 100 евра за непрописно паркирање + објава на Facebook + Гратис прислушкување“ гласи содржината

Изминатиот викенд на Пониква „вриеше“ од луѓе. Љубители на скијањето и не само на скијањето во број

Страница 1 од 2