Еден од најголемите балкански музички шармери, Саша Ковачевиќ, ќе гостува во Кочани, откако изминатиот викенд настапи на отворањето

По повод една година од постоењето на ПЛАНИНАРСКО СПОРТСКО ДРУШТВО ГОЛАК – Делчево, на ден 08-09 август 2015 година (сабота-недела),

„’Водовод’ има доволно вода за основните потреби на граѓаните, но нема за злоупотребите што ги прават одредени корисници, па делови од градот во ’шпицовите’ во текот на денот од 3 до 6 часа се без вода за пиење.

Вчера, дневната жега пред Капитол Мол дополнително ја вжешти атрактивниот автомобил Голф7 кој од вчераутр на платото

Караванот на Државна лотарија на Македонија под името Лето во 7-ма Брзина, веќе еден месец низ Македонија е во потрага по добитник на премија Голф 7 од инстант лозот 7-ма Брзина.

Next to Silence е јazz состав кој во својот репертоар вклучува исклучиво композиции од реномираната европска издавачка куќа ECM,

В сабота, на 25 јули, на Летната сцена на Центарот за култура „Бели мугри“ во Кочани, концерт ќе одржи

Еден од најголемите балкански музички шармери, Саша Ковачевиќ, ќе гостува во Кочани, откако изминатиот викенд настапи на отворањето

Следува богат со забава викенд во дискотеката „Аква“: петок 17. јули 21:00 часот Aqua Summer Band - Дискотека „Аква“,

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.