14-ти август, недела,   поминете ја во Грција,  на плажа покрај море во Паралија за 750 денари

Летото е во полн ек, затоа Либеро Травел и Белдона ве повикуваат на

Според програмата од Топлиот културен бран, вечерва во Кочани е предвидена театарската претстава

Припремите се при крај, теренот е припремен, дали сте спремни? Дали сте

(Слушателите што меѓу првите ќе се јават на телефоните на Радио Кочани...033 612 613 и 078 22 00 31

Петок, 22, јуни, ќе има летна ноќна забава со ди-џеј Иван Џи. В сабота, 23-ти,

Летото е во полн ек, затоа Либеро Травел и Белдона ве повикуваат на 24 јули (недела )

Ве известуваме дека Општина Кочани со поддршка од Министерството за култура и оваа

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.