По долгогодишна пауза во 2012 година со помош на Општина Кочани организиравме детска

Почитувани!!! Искористете го летниот промотивен период. Презентирајте го својот бизнис, пред пошироката јавност, по цени пониски за 50%, во

СЕ ИЗВЕСТУВААТ СИТЕ ПАТНИЦИ ДЕКА ВО ЛЕТНИОТ ПЕРИОД АВТО АТОМ ДОО КОЧАНИ

И ова лето, започнувајки од 11-ти јуни Либеро Травел и Белдона ве водат на еднодневно капење на

На платото пред Центарот за култура „Бели мугри“ во Кочани се одржа ликовен перформанс со наслов „Здивот на летото“. Деветтемина членови

Во рамките на манифестацијата „Топол културен бран“ во Центарот за култура „Бели мугри“ во Кочани концерт одржа гудачкиот квартет „Вива стрингс“ од Скопје. Класичниот

1.Летото е веќе при крај, а вие сеуште не сте биле на море?? Може да го сторите тоа заедно со тимот на ТА Либеро Травел и Белдона на 28-ми август (недела )

Вечерва, со почеток во 20 ч. на Летната сцена на Центарот за култура „Бели мугри“ концерт ќе одржи гудачкиот квартет „Вива стрингс“ од Скопје.

Денеска во Кочани се одржа третото извлекувања од големата наградната игра „Купувај и добивај со Кит-Го и Тера маркети“. Педесетина

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.