„Ликовен перформанс-минато“ е насловена изложбата што беше синоќа отворена во фоајето на ЦК „Бели мугри“

Тамара Тодевска настапува вечерва во дискотеката „Аква“, со што започнува викенд-забавата

Во дискотеката „Аква“ ќе има забава во текот и на претстојниот викенд (од 26 – 29 јуни), информираат од „Компани Моневи“

Вечерва во 22 часот дискотеката „Аква“ започува со работа, со што се отвара летната „шема“ на забави во Кочани. Дискотеката со шанковите и базените е преуредена и дотерана, накратко подготвена да ги дочека гостите не само од нашиот град.

Од оваа летна сезона Комплексот на „Олимпискиот базен“ е под надлежност на сопственикот на маркетите „Мес-Мон“ од Кочани кој имаше најдобра понуда на објавениот Оглас за издавање под закуп за периодот од пет години на базенот и на летната дискотека „Аква“ од страна на КЈП „Водовод“ од Кочани.

Страница 12 од 12

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.