Дојдете со ТА Либеро Травел на забава и капење! Секој викенд Ве водиме на еднодневна капење

Дојдете со ТА Либеро Травел на забава и капење! Секој викенд Ве водиме на еднодневна капење

Летна Акција во Спорт Реалити! Најдобрите спортски брендови ова лето со попусти од -30% !

Дојдете со ТА Либеро Травел на забава и капење! Секој викенд Ве водиме на еднодневна екскурзија

Уште една среќна приказна раскажана во Државна лотарија на Македонија, а поврзана со инстант

Авто Атом Доо Кочани организира превоз по повод

Почитувани, автори од областа на културата, здруженија на граѓани, асоцијации, чадор-организации

1. И оваа недела 23-ти јули уживајте во звукот на морските бранови во комбинација со ладен пијалок,

Конечно во Македонија доаѓа најдобриот бенд за 2016 година во Србија „Лексингтон“. Бендот

АД „Водостопанство“ на Република Македонија, Подружница „Брегалница“ Кочани Ве известува

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.