Од 7 – 12 ноември Библиотеката „Искра“ – Кочани ќе го организира XI Саем на книгата. Во просториите

Шампињони Кис – Кочани во пресрет на новата година настапува пред своите купувачи со пополурни и промотивни цени за свои производи. Сет од три

Еко Пласт е застапник на најбараниот германски профил РЕХАУ за производство на ПВЦ прозори и врати. Со

Фирма од Зрновци продава екстра квалитетно грозје од сопствено производство за вино и ракија. Килограм

Согласно својата методологија, Регулаторната комисија за енергетика на Република Македонија одлучи од полноќ да го купуваме бензинот за 61,50, односно 63 денари за литар, а дизелот за 48 денари.

Врз основа на одлуката бр.02-338 од 19.09.2016 година, донесена од УО на КЈП,,Водовод,, Кочани

Се продава нива во КО Грдовци во местото викано Роќево со површина 1875 м2 - КП 2772,

Живинарската фарма „Мотекс“ од Зрновци врши продажба на кокошки несилки,

Возете се најевтино во градот и добијте вредни награди. Тоа ви го овозможува

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.