Се издава деловен простор на Автобуска станица „Бифе“ со површина од 88 м2 и деловен простор

Се продава деловен простор, барака во кругот на Општа Болница, на стариот влез, со

Како последица на намалувањето на цената на нафтата на светските берзи, поевтинија и горивата кај нас - процентот не е пропорционален и во просек

Малопродажните цени на нафтените деривати согласно Методологијата за формирање на цените, се намалуваат во просек за 1,58%. Малопродажните цени на ЕУРОСУПЕР БС-95, на

АД Водостопанство на Република Македонија - Скопје, Подружница Брегалница Кочани ги известува

Салонот за осветлување Гига – Лукс, спроти управната зграда на КЈП Водовод, нуди вискокалорични брикети

Се продава екстра – квалитена домашна ракија (одлежана) по цена од 160 денари за литар. Информации

Итно и поволно се продава комплетно наместен нов стан со површина од 45 м2 на улица „Глигор Прличев“

Малопродажните цени на бензините и дизелот од ноќеска на полноќ се намалуваат за три денари

Се продаваaт креветче и количка од брендот Chicco – скоро нови. Цена по договор. Информации

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.