Се издава деловен простор со површина од 35 м2, во Шопинг Центарот во

Компанија Моневи започна со нова програма на готвени јадења, печени во современи

„Ива Текс“ ги произведува најквалитетните душеци со Мемори пена и Латекс, во сите димензии - за спални, кревети и детски креветчиња. Душеците

Се продава двособен, целосно реновиран стан во зградата кај Ветеринарната станица, со површина од 51 м2

Се издава деловен простор на Автобуска станица „Бифе“ со површина од 88 м2 и деловен простор

Се продава деловен простор, барака во кругот на Општа Болница, на стариот влез, со

Како последица на намалувањето на цената на нафтата на светските берзи, поевтинија и горивата кај нас - процентот не е пропорционален и во просек

Малопродажните цени на нафтените деривати согласно Методологијата за формирање на цените, се намалуваат во просек за 1,58%. Малопродажните цени на ЕУРОСУПЕР БС-95, на

АД Водостопанство на Република Македонија - Скопје, Подружница Брегалница Кочани ги известува

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.