Се издава дуќан во центарот на Кочани со површина од 50 м2. Се наоѓа на атрактивна локација

Потрошувачи кои биле доведени во заблуда се обратија до информативната редакција на КФМ радио, да

Најново во Гига Лукс - Батериски лед светилки со голем 8-мо мартовски попуст. Декоративна украсна

Бојана Транс дооел Пехчево има концесирано приватна шума со површина од 712 хектари, за

Суштината на нивното работење е верувањето дека создавањето одлични вина е уметност која почнува во лозјето,

Во моментов во градот пелети по најповолни цени можат да се набават во „Еко Хот“, во Трговски, наспроти зградата на Треска.

КЈП „Водовод“ од Кочани традиционално за Новогодишните празници издава тезги на утврдена локација

Општина Кочани распиша објава за отуѓување градежно земјиште во сопственост на Република

Компанијата Централ азиа металс (Central Asia Metals PLC), со седиште во Лондон, Велика Британија, и официјално стана

Шампињони Кис Ви нуди и органски подобрувач на почвата (остаток од ислужениот хранлив супстрат-компост).

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.