Кашкавал Кравји Вкусно шарпланински - 319 ден / кг

Авто перална 100 - ЛЕ. Најсовремени машини за внатрешно и надворешно перење, хемиско чистење и полирање

Најново во Кочани ! Маркет КАЈ ТОШЕ започна со бесплатна достава во вашиот дом. Сите прехрамбени

ПЕТ ШОП ЛУСИ започна со работа. Продавницата за домашни миленици се наоѓа на почетокот од угорницата

Голема акција во Месмон маркети. Од 18 овој месец до 18 јуни паѓаат цените на пивото Јелен,

Направете вашиот дом да изгледа професионално и елегантно. Најновата колекција светлечки елементи и

Ни повеќе ни помалку туку точно 960 килограми злато биле пронајдени во нива во атарот на селото Жиганци.

Голема акција во продавниците на Компани МОНЕВИ (Месмон маркетите). Маслиново масло

Во Бутик Марилуна голема сезонска распродажба ! Модни парчиња за само 300, 400, 500 и 600 денари.

Агенцијата за спорт и млади со проект воведува „Младинска картичка“, којашто ќе овозможи попусти за младите од

Страница 1 од 9

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.