Искоритете ги раните уплати до 20-ти ноември на туристичката агенција Либеро Травел за најлудата и

Голема акција во УНИ ТЕРМ: Гипс картон од платно 220 денари, Профили за гипс картон со попуст од 15%,

Либеро Травел и Белдона на Ваше барање организираат ново поклоничко патување за чудотворниот манастир

Либеро травел и Белдона за прв пат ве водат во Бари, Италија, 08,10 - 10,10, во посета на бразиликата Свети Никола каде што се и наоѓаат и моштите на Свети Никола,- локален разглед на Бари,

На Ваше барање Либеро Травел и Белдона повторно организира екскурзија за Манастирот Острог во термин 30.09-02.10 со едно ноќевање

Вршиме превоз на патници и испорака на пакети до дадената адреса во Германија, Холандија, Австрија, Словенија

Бени Шакири со неговиот бенд Нон стоп ќе биде главната ѕвезда во Night Club Pulse на 31 декември, на дочекот на

ВОЗЕН РЕД НА РЕЛАЦИЈА: СТРУМИЦА – КОЧАНИ – БУРГАС – ПОМОРИЕ – НЕСЕБАР - СОНЧЕВ БРЕГ И ОБРАТНО

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.