На 3 јули во дискотеката „Аква“ во Кочани гостува Драгн Б. Костиќ, легендата на радиоводителството кај нас.

Посакуваната премија 7ка од играта НовоЛото 7/34, го обележа 50то коло кое се реализираше

Во ДК „Тошо Арсов“ во Виница вчеравечер во голема еуфорија се одржа музичкото шоу „Минивизија“. Првото место и припадна на

Ноќниот клуб „Аква“ во Кочани го задржува високот интензитет на забавите

Ноќниот клуб „Парк“ од Виница, кој е дел најновата инвестиција на компанијата „Виничи“,

Легендарниот Драган Б. Костиќ се вараќа на радио брановите. Од почетокот на следниот

Вечерва на Програмата на Домот на културата “Тошо Арсов“ во Виница е кабаре

Едо Мајка в сабота е во Кочани. Неговите фанови ќе можат да го проследат концертот во Клуб „Пулс“.

★ Friday 06.03.2015 ★★ Switch Band ★Vocal - Kate Stojova, Guitar - Aleksandar Ruseski,

★ Saturday 07.03.2015 ★★ Dj Steve Kis ★★ Athens ★...со

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.