★★★ Saturday 20.02.2016 ★★★★★ DJ Dino MFU (Greece) ★★★ Vlez: 50 denari ★...

Битолчанката Кристина Јовановска водејќи се од мотото Пронајди ја својата среќна детелинка,

Во сабота, 13 февруари, во Кочани концерт ќе одржи српската пејачка Наташа Беквалац...

★★★ Saturday 13.02.2016 ★★★★★ DJ The Mister (Greece) ★★★ Vlez: 50 denari

Патувачкиот караван на Државна лотарија на Македонија со пасатот од грепката

ДРЖАВНА ЛОТАРИЈА НА МАКЕДОНИЈА, ЗА ПРВ ПАТ ЗА НОВОГОДИШНОТО ИЗВЛЕКУВАЊЕ НА НОВОЛОТО 7/34, КОЕ ЌЕ СЕ ОДРЖИ

С.Ј. од Скопје, млада, амбициозна девојка, ќе го реши својот статус на вработување

Познатата српска поп ѕвезда Гоца Тржан доаѓа во Кочани на концерт во клубот

Инстант лотаријата на Државна лотарија на Македонија го прошири семејството

Првиот работен ден на ноември го донесе првиот добитник на парична добивка од 50.000 денари на инстант лозот Среќни тркала

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.