ВИ БЛАГОДАРИМЕ од сè Срце!!!.....10.000 лајкови се огромна мотивација за нас, дозволете да Ви се ЗАБЛАГОДАРИМЕ

Најновиот инстант лоз на Државна лотарија на Македонија наречен АВАНТУРА ја донесе првата премија во

Инстант лозот Среќни Тркала на Државна лотарија на Македонија, донесе уште еден добитник

Со задоволство Ве информираме дека Државна лотарија на Македонија во петок пред трговскиот центар

84 –то коло на НовоЛото 7/34 , чие извлекување се одржа на 19.10.2016 година на ТВ Сител, го донесе и

Сандра Петрова e најубавата жетварка за 2016-та година. Прва придружничка е Јована Михаилова, а на пиедесталот на најубавите, на третата скала, како втора придружничка, се најде, Тања Серафимова. Наградите

За сите љубители на вистинскиот BOOM BAP – HIP HOP, ПОДЗЕМАН ЕФЕКТ (Куманово) I DJ Drazi Drags (Скопје)

Во рекреативниот центар „Бавчалук“ попладнево ќе се одржи културната манифестација

Бесплатно зачлени се во клубот на верни купувачи на Жито маркети, пазарувај и освој вредни награди!

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.