Сабота, 16 септември, започнува петтата сезона забави во Клуб „Пулс“. Настапува грчко-македонска

Во 69-тото коло од играта НовоЛото 7/34 чие извлекување се одржа во среда на 30ти август 2017,постигната

Во 69тото коло од играта НовоЛото 7/34 чие извлекување се одржа во среда на 30 - ти август

22 - риот Фестивал на детски песни „ Распеани Срца“ организира аудиција ( избор на солисти) на возраст

55-тото коло во 2017 год. на НовоЛото 7/34 донесе добивка „6+1“ , вредна 925.378,00 денари.

МАРИХУАНА: Трева која носи повеќе среќа од детелина со 4 листа.


Редовниот играч на игрите на среќа на Државна лотарија на Македонија, Лазо Ефтимов од Кочани е среќниот добитник на преубавиот автомобил KIA SPORTAGE. Господинот Лазо, видно

Покрај основната сообраќајна функција, која се покажа како полн погодок, кружниот тек во центарот на Кочани, добива

Во сабота, 27 мај, во Клуб „Аква“, на ваше барање сшелтакуларно гостува

Инстант лотаријата на Државна лотарија на Македонија , ја продолжува својата АВАНТУРА , овој пат во Виница. Среќниот добитник

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.