Еден од најактивните кочанчани на социјалните мрежи со сопствена филозофија и погледи за многу

Под наслов Виолина и филм вечерва преку Фејбук и Јутуб каналите онлајн концерт ќе одржи виолинистката

Оние кои постојано сакаат да си ги откриваат и испитуваат сопствените граници на размислување ќе го обожаваат

Хотел ЦЕНТРО БИЗНИС оганизира генерациска средба за ученици кои навршиле 10; 15; 20; 25; 30; 35 и 40 години

Сабота, 9 ноември, свечено отвотање на нов VLT клуб во Кочани. За сите посетители, тикет ваучер,

Вечерва во 20 часот во трговскиот центар во Кочани најмладите ќе имаат можност да се забавуваат со 5+ Фамилија.

Ослободете се од грижите ова лето. Препуштете ги вашите најмили од 2, 5 до 6 - годишна возраст, на вредниот

Вечерва – започнува сезоната во Летната дискотека АКВА. На свеченото отворање ќе проследите настап на

Дождот кој вчераутро врнеше и во Кочани не беше пречка Здружението на пензионери на Кочани да го одржи

Пензионер од Каварадци, со среќните броевите на сопругата, на семејството му донесе близу 500 000 евра.

Страница 1 од 11

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.