Победниκ на овогодишниот туρниρ во мал фудбал "7-ми Септемвρи" е еκипата на Κафе баρ „Аминта". Фудбалерите

Денеска завршува турнирот во мал фудбал посветен на 7 Септември, Денот на ослободувањето на Кочани. Финалниот меч е

„Да ви кажам нешто: ова е возвишена работа што доаѓаат сите репрезентативци по ваков повод.

„Заедничка идеја со претседателот на ФФМ Илчо Ѓоргиоски ни е да играме што повеќе вакви натпревари низ Македонија

„Секогаш одговатаме позитивно на повик од хуманитарен карактер. Така е сега, така ќе биде и понатаму

Илија Најдовски, Тони Мицевски, Саша Ќирич, Гоце Седловски, Митко Стојковски, Горгдан Здравков, Жанко Савов, Јовче Џипунов со уште

На 27 јули на ГС „Никола Мантов“ во Кочани ќе се одржи ревијален натпревар помеѓу фудбалери што некогаш го носеле репрезентативниот дрес

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.