МУЛТИГРАФ Има потреба од вработување

Amphenol Technology Macedonia има потреба од 1 (едно) ново вработено лице за работно место

БТБ Македонија официјално започна со работа, откако денеска во Виница, заедно, фабриката за текстилни производи

ДОО Јумис има потреба од шивачи и шивачки за тапациран мебел со работно искуство. Плата

Ресторанот Амор има потреба од вработување на две лица со работно искуство:

Топ Базар има потреба од 3 дистрибутери за дистрибуција на стока. Предност

Амфенол Технолоџи Македонија ДООЕЛ има потреба од ТИМ ЛИДЕРИ ВО ПРОИЗВОДСТВО

Поради зголемен обем на работа, Конфекцијата „АЛЕКС“ од Кочани има потреба од 30 шивачки

Поради проширување на производствените капацитети во новиот погон и формирање

Во малата сала на Центарот за култура Бели мугри во Кочани се одржаа отворени денови со Агенцијата за вработување

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.