Агенцијата за вработување на Рапублика Македонија (АВРМ) во рамките на проектот „Поддршка

Фирмата Атом Сантех – Кочани има потреба од 4 работника – бравари, заварувачи со работно искуство. Плата - најповолна во регионов, платен превоз, храна

Продавница за електрика, железарија, бои и лакови, алати, опрема за заштита, водовод и санитарија, бара лице

Осигурително Брокерско Друштво „Наше Осигурување“ АД Кочани ги известува своите коминтенти и сите

Поради зголемен обем на работа Але Дар инженеринг има потреба од работници во погонот за

Се бара лице за работа во продавница. Информации на

Поради проширување на производните капацитети Амфенол Технолоџи Македонија ДООЕЛ има потреба

Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство изградбата на браната „Речани“ на Оризарска река

Регионален дистрибутивен центар од Кочани има потреба од вработување на еден комерцијалист и еден

Регионален дистрибутивен центар од Кочани има потреба од вработување на дистрибутер со или без

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.