Хотел Центро бизнис 92 ДООЕЛ - Виница поради зголемен обем на работа има потреба од:

Итно се бара продавачка за во бутик. Информации

ЕКО ОИЛ има потреба од продавачи и продавачки на бензинска пумпа...Фирмата нуди одлична работна средина, солидна

„Рото М“ - Виница има потреба од работници во производство. Плата редовна и солидна. Информации

Врз основа на Оперативниот план за услуги на пазарот на труд и активните програми и мерки за вработување

Агенцијата за вработување на Рапублика Македонија (АВРМ) во рамките на проектот „Поддршка

Фирмата Атом Сантех – Кочани има потреба од 4 работника – бравари, заварувачи со работно искуство. Плата - најповолна во регионов, платен превоз, храна

Продавница за електрика, железарија, бои и лакови, алати, опрема за заштита, водовод и санитарија, бара лице

Осигурително Брокерско Друштво „Наше Осигурување“ АД Кочани ги известува своите коминтенти и сите

Поради зголемен обем на работа Але Дар инженеринг има потреба од работници во погонот за

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.