Центро фрута ДООЕЛ - Виница поради проширување на својата дејност има потреба од:

Хотел Центро бизнис 92 ДООЕЛ - Виница поради зголемен обем на работа има потреба од:

Итно се бара продавачка за во бутик. Информации

ЕКО ОИЛ има потреба од продавачи и продавачки на бензинска пумпа...Фирмата нуди одлична работна средина, солидна

„Рото М“ - Виница има потреба од работници во производство. Плата редовна и солидна. Информации

Врз основа на Оперативниот план за услуги на пазарот на труд и активните програми и мерки за вработување

Агенцијата за вработување на Рапублика Македонија (АВРМ) во рамките на проектот „Поддршка

Фирмата Атом Сантех – Кочани има потреба од 4 работника – бравари, заварувачи со работно искуство. Плата - најповолна во регионов, платен превоз, храна

Продавница за електрика, железарија, бои и лакови, алати, опрема за заштита, водовод и санитарија, бара лице

Осигурително Брокерско Друштво „Наше Осигурување“ АД Кочани ги известува своите коминтенти и сите

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.