Од денеска, 5 март 2018 година, Општина Кочани преку Агенција за привремени вработувања ангажира три лица за работа во општинската администрација. Ангажманот

''Жито маркети“ имаат потреба од нови вработени во Кочани. Информации на телефон 071/374-389

На 2 февруари, петок, поради изведување работи на дистрибутивната мрежа на ЕВН Македонија, објектот во кој

Во врска со реализација на мерката 3.4 Обука за напредни ИТ – вештини, од ревидираниот Оперативен

Центро фрута ДООЕЛ - Виница поради проширување на својата дејност има потреба од:

„Жито маркети“ имаат потреба од нови вработени во Кочани. Информации на телефон 071/374-389

Продавниците за спортска облека и обувки „Спортисимо“ од Кочани бараат женско лице за работа

ТЕЧКО НЕТ ДООЕЛ вработува двајца веб девелопери. Работата се одвива во релаксирана атмосфера

Фирма од Кочани, чија дејност е дистрибуција на стоки, бара дистрибутер со работно искуство и да

Поради золемен обем на работа, Ресторанот АМОР, има потреба од шанкери, келнери и

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.