Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Љупчо Николовски, при денешната посета на Кочанско, најави

Министерството за труд и социјална политика и управата за матична евиденција упатија повик од 1 април

Кристијан Тимоние, Амбасадор на Франција, како и Сибиле Сутер Тејада, Швајцарска амбасадорка, го

Центро фрута ДООЕЛ - Виница поради проширување на својата дејност има потреба од:

Македонска Каменица, 14.03.2018 – Група поддржувачи на огранокот на Мултиетничкиот синдикат на

Од денеска, 5 март 2018 година, Општина Кочани преку Агенција за привремени вработувања ангажира три лица за работа во општинската администрација. Ангажманот

''Жито маркети“ имаат потреба од нови вработени во Кочани. Информации на телефон 071/374-389

На 2 февруари, петок, поради изведување работи на дистрибутивната мрежа на ЕВН Македонија, објектот во кој

Во врска со реализација на мерката 3.4 Обука за напредни ИТ – вештини, од ревидираниот Оперативен

Центро фрута ДООЕЛ - Виница поради проширување на својата дејност има потреба од:

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.