Бутик АКТИВ има потреба од продавачка. Заинтересираните можат да се пријават во бутикот

Веќе неколку дена, уште пред почетокот на викендот, а и утрово во текот на денешниот ден, два

Градежна фирма „Хари ЕН“  ДОО Јесенице има потреба од градежни работници со бугарски пасош

Од 17-ти мај функцијата генерален директор на рудникот за оволо и цинк САСА од Македонска Каменица ја

Жито Маркети има потреба од продажен персонал за Кочани и Виница поради отварање

Трговијата е навистина возбудлива професија...Кам Маркет Кочани бара високомотивирани

Трговијата е навистина возбудлива професија...Кам Маркет Кочани бара високомотивирани

Трговијата е навистина возбудлива професија...Кам Маркет Кочани бара високомотивирани

Конфекцијата Алекс има потреба од канцелариски работник со добро познавање на англиски јазик. Сите

Преговорите меѓу раководството на рудникот САСА и синдикатот - членка на Мултиетничкиот

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.