Трговијата е навистина возбудлива професија

Трговијата е навистина возбудлива професија

„Овозможуваме раст на платите на вработените во Македонија, со тоа што со најновите измени и дополнувања на Законот за минимална плата

Општина Кочани во соработка со Авто-мото друштвото „Лопен“ од Кочани ги повикува заинтересираните за

Центро фрута ДООЕЛ - Виница поради зголемен обем на работа во текот на  летниот период  има потреба од:
 

-  2  возачи со Ц и Е категорија

 
Компанијата ги обезбедува потребните средства за работа и нуди можност за солидна заработувачка и професионална надградба.


CV за учество на огласот да се испраќаат на маил: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
тел за контакт  075-272-005

Дванаесет нискоквалификувани лица од Кочани, евидентирани во Агенцијата за вработување од понеделник се ангажирани во вршење јавни

Агенцијата за вработување на Република Македонија на ден 07.06.2018 година објавува:

Агенцијата за вработување на РМ, на ден 07.06.2018 година објавува:

ЛЕДЕР вработува столари поради зголемен обем на работа

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.