Миле Лефков, претседател на ОК на ВМРО – ДПМНЕ за Кочани одржа прес конференција. Неговата изјава ви ја пренесуваме во целост, без никакви интервенции...

Миле Лефков е новиот претседател на ОК на ВМРО – ДПМНЕ за Кочани. Тој е именуван на оваа

Кој  и како ја креира кадровската политика во Општина Кочани ? Партијата, градоначалникот, или, пак, СДСМ, како извршна, на републичко ниво, и како локална власт, преферира

ОО на СДСМ за Кочани ја одржа Општинската конференција на која се избрани членовите на новиот Извршен и Надзорен одбор. Во Извршниот одбор влегоа

ОО на СДСМ од Кочани вечерва во 19.00 часот во Мултикултурниот центар во Кочани ќе одржи Општинска

Дарко Радески е новиот претседател на Општинската организација на СДСМ од Кочани. Конкурсот за избор на прв човек

Општинскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ од Кочани, очигледно следејќи ги наредбите на нивната Централа во Скопје, имаше прес конференција

На прес конференција ОК на ВМРО-ДПМНЕ излезе со низа критики за стоте дена од владеењето на СДСМ и градоначалникот

Непријатно е токму пред новогодишните празници да се зборува за политички теми, а уште поневкусно е кога тие се поврзани со криминал, корупција,

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.