Денеска во Кочани Министерот за земјоделство Михаил Цветков и градоначалникот на Кочани, Ратко Димитровски

Во организација на Македонски манифест и Општина Кочани, вечерва

Новата книга на проф. д-р Димитар Мирчев, „Идентитет и суверенитет“, денеска беше промовирана во

Почина Благој Попов, роден кочанец, академик, член