Ги известуваме сите добронамерни сограѓани дека согледувајќи ја потребата

Томе Солевски е носител на листата, потоа следуваат : 2.Благој Ситновски,

Носител Лазо Митев, потоа следуваат од два до дветнаесет : Ангел Максимов, Снежана Хаџи – Паунова, Кирил Ѓеорѓиев,

Во играта за градоначалничката функција на претстојните Локални избори 2017 , Кочани добива

Ратко Димитровски е фаворитот на ВМРО – ДПМНЕ за локалните избори во октомври за градоначалничката позиција. Ова

Со 65 гласови за и 1 против, на синоќешната Општинска конференција на ОО на СДСМ на Кочани делегатите

Државната изборна комисија (ДИК) го усвои роковникот за локалните избори, според кој изборите ќе

Државна изборна комисија Подрачно одделение во Кочани, надлешна за спроведување на

Државната изборна комисија (ДИК) синоќа на седница објави дека на терен

Страница 6 од 6

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.