Подолг период парите на граѓаните се трошат неразумно, расипнички. Пари за фантастични ручеци, скапи

Во Општина Кочани живеат граѓани кои заслужуваат да продолжат да живеат во општина во која

Општината е должна да обезбеди развој на масовниот спорт и на рекреативните активности

Сакам да ве информирам дека овде сме, со една единствена цел а тоа е да помогнеме

Општината ги уредува и ги врши работите од јавен интерес од локално значење. Затоа, ја

Во изборот за градоначалник влегов за да ѝ дадеме предностна економијата, во која имам искуство.

Коалицијата предводена од СДСМ секојдневно добива се поголема поддршка од граѓаните. Нашата

Оваа изборна кампања ја започнавме чесно, без црни сценарија, говор на омраза и согласно

Кандидатот за градоначалник Николчо Илијев за прв пат ќе бара доверба од граѓаните на општина

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.