Оваа прес конференција ја одржуваме од местото каде што најдобро може да се види и почувствува сообраќајниот хаос. Актуелниот сообраќаен режим

Завршува расипничкото владеење на градоначалниците послушници, доаѓа нов живот во цела Македонија, порача лидерот на СДСМ Зоран Заев од вечерашниот централен

Денес како кандидат за Градоначалник на Општина Кочани, Ви се обраќам од една прекрасна локација од руралниот дел од Кочани, овде од Речани од каде

Кандидатот за градоначалник на Кочани од редовите на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата „За подобра Македонија“

Општината нема стратегија за култура и оваа наделжност ја спроведува стихијно, по произволни

Бидејќи сакаме да презентираме и спроведеме граѓански концепт со цел ставање на општествената

Кандидатот за градоначалник на Кочани од редовите на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата „За подобра Македонија“

Кандидатот за градоначалник на Кочани подржан од СДСМ Николчо Илијев, во вчерашното обраќање до

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.