Вчера на редовниот состанок во врска со COVID - 19 во општина Виница заседаваше ОКШ на кој се донесооа

Согласно последните податоци од Царинската управа, увозот на употребувани моторни возила во државата

Вкупната бројка на ковид дијагностицирани во нашата земја од почетокот на епидемијата до сега изнесува

Вкупната бројка на ковид дијагностицирани во нашата земја од почетокот на епидемијата до сега изнесува

За жал, коронавирусот не мирува. Бројот на заразени во Кочани сѐ повеќе расте и предупредува на потребното внимание и грижа за сопственото и за јавното здравје.

Затоа, повикуваме на максимално почитување на мерките и препораките за заштита и спречување на ширење на заразата.

Тоа е единствениот начин да се избориме со Ковид-19.

Секое непочитување на мерките, значи нова опасност за нас самите и за нашите најблиски, но и изложување на санкции од надлежните институц

Поради лошите временски услови во Кочанско, третата фаза од превентивното прскање од земја против комарци

Исплатата на пензии за месец јули почнува од вторник, 28 јули. Со предвремена и етапна исплата на пензиите,

Во раните утрински часови, кога фреквенцијата во сообраќајот е мала, Територијалната противпожарна

Во последново деноноќие, според извори на Алсат, регистрирани се 127 новозаболени од Ковид-19.

ПЗУ Физио - Медика врши секаков вид на елекро терапија, ласер,магнет терапија, масажи и кинезитерапија,

Страница 1 од 9