Здружението на граѓани Движење за одржлив развој од Кочани информира дека проектот

Денеска во Општина Кочани, се одржа преттендерска средба со заинтересираните компании што сакаат

Пет канти за отпад за ОУ „Малина Попиванова“ и дваесетина новогодишни пакетчиња

На свечен начин во Детската градинка „Павлина Велјанова“

Неколку стотици граѓани, најповеќе средношколци

На ден 21.11.2014 година во Општина Виница

Пијани малолетни вандали, фрустрациите од пубертетот

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.