ИНФОРМАЦИЈА, МИНИМАЛНИ ТЕМПЕРАТУРИ

Објавено на: 08.10 2016 г. 08:30 ч. ИНФОРМАЦИЈА : МИНИМАЛНИ ТЕМПЕРАТУРИ

УПРАВА ЗА ХИДРОМЕТЕОРОЛОШКИ РАБОТИ - ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА –

Еве ја временската прогноза за денеска според Управата за хидрометереолошки работи...

Вчера околу 18.30 ч. Кочани го зафати невреме проследено со обилен дожд, ветер и грмежи. Под силата

Мостот на Брегалница преку кој мора да се помине за да се стигне од Кочани

Надојдените води во Кочанско се под контрола. Состојбата се следи континуирано, а

Поради големи одрони од камења, сообраќајот на патниот правец Кочани – Македонска Каменица

Надојдените води на Брегалница од дваесетчасовните врнежи на дожд

По иницијатива на градоначалникот Ратко Димитровски, Кризниот штаб на Општина Кочани денеска одржа состанок

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.