ВИДЕО РЕКЛАМИ

Vitality MediSpa

05 Јан 2016
9300 пати

BOXIT INZENERING

29 Мар 2014
10339 пати
PROCESS IN has become most innovative full service interactive agency after the…
Планинско пешачење, велосипедизам по планински патеки, лов и риболов, излет со скара…

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.