Хип хоп забава - DJ Master G в петок во Конг Бар

24 Јун 2021
824 пати

DJ Master G продолжува со своите настапи во локалите во градот. После пуштањето музика во Делукс и Рокси, DJ Master G, в петок, 25 јуни, е во Конг Бар

во Трговски.

prc1.jpg


Забавата започнува во 21 часот, а кога е Master G е во прашање, се подразбира дека станува збор за хип хоп музика...

Оценете ја оваа вест
(1 гласови)