Испечатете ја страната

Еуро Хотел Градче Кочани

12 Мар 2014
11255 пати

Планинско пешачење, велосипедизам по планински патеки, лов и риболов, излет со скара покрај езеро, прошетки и посета на знаменитости поврзани со обичајното, културното и историското наследство.
Повелете, ве очекуваме!  http://www.eurohotelgradche.com/

Оценете ја оваа вест
(1 гласови)