Да му помогнеме на Иле Стојанов – Донирајте за негово лекување

09 Мар 2020
702 пати

Ви го пренесуваме во целост апелот за помош на Иле Стојанов, упатен од

ОУ „Крсте Мисирков“ од Оризари, Кочани.

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.