Извлечени наградите од спонзорите на Радио Кочани

07 Јан 2020
1520 пати


         Како што беше најавено денеска на 07.01.2020г. (Божиќ), Радио Кочани во живо преку фејзбук фан страницата ги извлече среќните добитници на подароците од бројните спонзори, пријатели на вашиот и наш медиум. Подолу можете да се информирате дали и вие сте меѓу нив.
Добитници на наградите се:
Александрија ЛПГ (20 литра гас) - Марјан Андонов
Александрија ПВЦ (бронзено огледало) - Ленче Јакимова
Дик Пром (ж. кошула) - Ели Тимовска
Ледер ЛТД (ваучер 1000 ден. Вапиано) - Изабела Ѓурчиновски
Сашо Пром Јакимово (пакет производи) - Александар Тановски
Наше осигурување (два ваучери за патничко осигурување) - Ванче Митев
Автотехна Фудулски (пакет производи од модна конфекција) - Сања Горгиевска
Здружение на возачите Кочани (бесплатен технички преглед) - Матеј Моневски
Нидо Глобал Текстиле (дел од сопственото производство) - Верица Јована Вуканова
Руен инокс (новогодишни пакетчиња) - Цветанка Стефанова
ТИНГ(пакет квалитетно вино) - Деспина Јовче Стефанови
ТИНГ Инокс (болјер од 10л.) - Невенка Малеш Илијева
Прима градба – Прибачево (5м3 дворни плочки) - Силвана Златанова
Шампињони кис (пакет производи) - Санела Андова
Пица деливери Фреш (ваучер од 1000ден.) - Зорка Панова
Салон за чевли Тенденс (женска чанта) - Далибор Темелков
Бајк центар Кочани (заштитен клуч против кражба) - Симона Сенесова
Лед маркет Гига Лукс (таванска светилка) - Александар Мишовски
Медианет (смарт часовник) - Бојана Јанкова
Флорис (пакет подароци) - Александра Кузмановска
Офис Експрес (пакет производи) - Марија Лефкова
Хотел Филипов (ноќевање за 2 лица) - Љупка Ѓоргиевска
Хотел Филипов (ноќевање за 2 лица) - Наталија Наталија
Бензинска пумпа ЕЛ - ГО Виница (ваучер од 1000ден.) - Бојан Максимов
Мебел ВИ (табуретка со украсна перница) - Далибор Данилов
Мебел ВИ (табуретка со украсна перница) - Сања Тодорова
Хотел Центробизнис (ваучер од 1000ден.) - Виктор Антов
Центро Фрута минерална вода Евина (5 пакети производи) - Наталија Миткова
Фото Луна (фотосесија по избор) - Ангел Цветанов
Мак Прогрес Винчини (пакет производи) - Лујза Томевска
Мебел Јумис (срце табуретка и сет перничиња) - Мартин Петров
Арте нова мебел (новогодишни пакетчиња) - Невена Мишева
Амфенол (електрична греалка) - Сања Стојмилова
Градска аптека (пакет производи) - Ацо Стојанов
Дивиен казино (ваучер од 1000 ден.) - Катерина Постолова
МК АЛМА (пакет производи) - Игор Богатинов
Еуро Контрол (бесплатен технички преглед) - Мими Гаврилова
Еуро Петрол (15л. гориво) - Јасминка Синадинова
Еуро Производ (10 килограми ориз) - Столе Ристов
Исток мермер (мермерна масичка) - Николина Ангелова
Електро сервис Б + (компјутерска дијагностика) - Благица Јорданова
Пејпр мил (новогодишни пакетчиња) - Даниел Дани
Партнер ЈЈ ресторан Амор (ваучер од 1000 ден.) - Столе Наунов
ДТП Јока Струмица (пакет млечни производи) - Влатко Николовски
Александар 98 (ж. сако) - Даниел Андреев
Дисконт Боки (пакет производи) - Сика Алексова
Веми Ко (пакет производи) - Станче Тодоров
Месмон Компани Моневи (пакет производи) - Снежана Данилова
Ресторан Аква (ваучер од 1000 ден.) - Ана Џорџ
Тера маркети (пакет производи) - Стаменко Михајлов
Салон за чевли Смики (ж. чанта) - Сања Велкова - 2
Декорациска куќа Жара (ѕиден часовник) - Ирена Гичева
Авто атом (2 повратни билета Кочани-Скопје-Кочани) - Горан Димитров
Европа 92 (комплет од 10 книги различни наслови) - Ленче Богоева
Европа 92 (комплет од 10 книги различни наслови) - Влатко Ангелов
Европа 92 (комплет од 5 книги и една современа медицинска дијагностика) - Марјан Петров
Казино VLT клуб (ваучер од 1000ден.) - Томче Моневски
Општина Зрновци (нутри сецко) - Анета Манасиева
Салон за осветлување Лумина (столна светилка) - Гордана Голчева
КАР маркет (пакет авто козметика) - Јасминка Иванова
Физиомедика (бесплатен физио третман) - Јасминка Тодорова
д–р Мими Естетик Дент (бесплатно чистење и полирање заби) - Стефан Стојменов
Салон за осветлување Теком (светилка од хималајски камен) - Тања Настева
Електрометал (20 лед светилки) - Лазе Јанков
Бутик Подиум (м. блуза) - Наталија Јордановска
Детски бутик Коко текс (детски тренерки) - Гоце Јакимов
Антура (ваучер од 3000 ден. од Нептун) - Софија Тодосиева
Бутик Марилуна (ж. блуза и кошула) - Александра Богатинова
ЈЦ Амичи (ваучер од 1500ден. за изучување на странски јазици) - Сузана Кирова
Кафеана Индустрија (вечера за двајца) - Ленка Ефтимова
Аптека Фитомед (бебешки комплет од Бекутан) - Маријана Петровска Иванова
Градежен центар железара Кузе 2000 (ваучер од 1000 ден.) - Александра Велева
Градежен центар железара Кузе 2000 (ваучер од 1000 ден.) - Маја Стојанова
Електра – Мат (лед панелка) - Ивица Андов
Кик Ком (пакет производи од Прилепска пиварница) - Иванов Митко
Аптека Арка Виница (пакет производи) - Кирчо Стојанов
Радио такси Џокер (5 ваучери за возење со 135 97) - Мартин Богатинов
Го – Пром (брендирана зимска капа) - Благица Иванова
Стефанов пласт (новогодишни пакетчиња) - Бина Карајанкова
Ресторан Але-Дар (ваучер од 1000 ден.) - Ангела Лазарова
Бутик Анита (модно парче облека) - Иванова Розета
Алекс (ж. сако) - Бранислав Златков
Парфимерија Најти најн 99 (машки и женски парфем) - Ванчо Соња Крстеви
Кузе Моторс (бесплатен технички преглед) - Душица Донева
Кузе Моторс (бесплатен технички преглед) - Зоран Данилов
Салон за чевли Сони (женски чизми) - Тони Велков
Бензинска пумпа Еко Оил (ваучер од 1000 ден.) - Радмила Антониевска
СОУ „Гошо Викентиев“ (ваучер од 1000 ден. за училишен прибор) - Стојанче Овнарски
Ривер Софт (ел. бокал) - Елена Арсова
ИНТ (пакетче чорапи Алекс Филипе) - Зоран Стојанов
Салон за керамика и санитарија Кузе 2000 (галантерија од салонот) - Наталија Максимов
Салон за керамика и санитарија Кузе 2000 (галантерија од салонот) - Ивана Симеонова екс Крстева

Пицерија Аквариум (семејна пица) - Љубица Серафимова
Салон за керамика и санитарија Кузе 2000 (галантерија од салонот) - Марија Давчева
Аледар инжинеринг (ваучер од 100 евра) - Лидија Илиева
Фризерски салон Ексклузив (шишање и фенирање за жена) - Лиле Ангелова
Фризерски салон Ексклузив (шишање и фенирање за маж) - Анита Меланија Атанасовски

Наградите можете да си ги подигнете секој работен ден од понеделник до сабота од 09:00 до 12:00 часот во просториите на Радио Кочани ФМ до крајот на месец јануари. Честитки за добитниците, но и благодарност до сите учесници. За повеќе информации обратете се на 077/96 44 00 или исконтактирајте не на нашиот фејзбук профил. Слушајте не на 91,4 MHz или преку нашата веб страна http://radiokocani.mk/live/. Среќна Нова 2020 Година и Честит Божиќ.

Оценете ја оваа вест
(1 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.