Од „Ледер“ – И годинава телевизор за првороденото бебе во 2020

06 Јан 2020
664 пати

Компанијата „Ледер“ од Кочани традиционално го даруваше првото бебе родено во 2020 година.

Телевизорот отиде кај втората рожба на Стојанови – овој пат девојче.
Нејзината мајка, Англеа, од „Ледер“ доби буќет цвеќе.
Компанијата „Ледер“ во 2019 - та година прослави 30 години постоење. Подарувањето телевизор на првороденото во секоја нова година, за оваа општествено одговорна фирма претставува традиција подолго време.
„Ледер“ на крајот од минатата година имаше и други донации. Подари столчиња за детската градинка, пакети со храна за сиромашни семејства и клима уред за кочанската црква, верниците да се чувствуваат попријатно во овој верски објект.

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.