Во „Бели мугри“ – „Медена земја“ на 17, 18 и 19 октомври

09 Окт 2019
1249 пати

Документарниот филм Медена земја, со посредство на ЦК Бели мугри, наскоро ќе биде достапен за

публиката во Кочани. Македонскиот кандидат за престижната награда „Оскар“ во кино салата на кочанската Национална установа ќе биде прикажуван на 17, 18 и 19 октомври. Проекциите ќе започнуваат во 20 часот. Цената на билетот изнесува 100 денари.

Режисери на „Медена земја“ се Љубо Стефанов и Тамара Котевска.

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.