Ин Виница веритас од 30 септември до 4 октомври

24 Сеп 2019
290 пати

Овогодишното издание на Ин Виница веритас обилува со богата и атрактивна програма...

 

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.