8 Ми август четврток посета на св. Петка

03 Авг 2019
658 пати

Почитувани православни верници, манастирот „св.Петка“- Луковица на 8ми август ве поканува на веселба.

На светото место ќе присуствуваат граѓани од Македонија , Србија , Бугарија и други места.

Манастирот располага со изворски лековити свети води, кои лекуваат болести.

                            Однапред ви благодариме за посетатата !

Оценете ја оваа вест
(1 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.